Plat dak

Wij zijn een erkend TPO dakdekkersbedrijf. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder wit en zwart. Meer en meer kiezen mensen voor witte dakbedekking omdat dit een isolerend effect heeft. Dit zorgt voor een paar graden minder binnen de kamer. Door de reflectie van de witte dakbedekking creëer je meer opbrengst van je zonnepanelen. Contacteer ons voor verdere informatie.

TPO dakbedekking kan worden aangebracht op vrijwel alle soorten ondergronden zoals hout, isolatie, beton, … Er zijn diverse mogelijkheden om de dakbanen op uw dak te bevestigen. Het kan mechanisch bevestigd worden of het kan worden verlijmd. Bij renovatie dient de oude dakbedekking niet verwijdert worden. De naden worden dichtgelast door middel van hete lucht. Er komt geen open vuur meer aan te pas, zo wordt ook het risico op brandgevaar volledig geëlimineerd.
TPO dakbedekking is verwerkbaar tijdens alle seizoenen.

TPO kent bovendien een milieuvriendelijke productie en is 100% recycleerbaar. Het membraan geeft niet af. Zo blijft bij regenwaterrecuperatie het water zuiver en is het veilig voor water en bodem.